Без комісії
Без кредитної картки
Миттєве підтвердження бронювання
Фіксована ціна в гривнях

Котедж Jazz ХАТА

 
урочище Довгий Грунь, Яблуниця Переглянути карту
Відстань до витягу - 11.4
Цена: от 600UAH
Оплата напряму готелю
  • Без комісії
  • Без кредитної карти
  • Миттєве підтвердження броні
  • Фиксована ціна в гривнях

Виберіть дати для перевірки вільних номерів


Серед хвойних дерев в селищі Яблуниця розташований двоповерховий дерев’яний лодж — Jazz XATA. Поруч проходить автодорога Н-09.

Опис номерів

До послуг гостей два прекрасних номера з видом на гори — стандарт і люкс, або цілий котедж (на 6 осіб). На першому поверсі — великий двокімнатний номер з каміном, кухнею, ванною, диваном і спальнею. На другому поверсі ви можете розміститися в невеликому номері з двоспальним ліжком, ванною, телевізором і кріслом.

У номерах підключено супутникове ТБ, є необхідні гігієнічні засоби для прийняття душу, фен і кімнатні капці.

Інфраструктура та послуги лоджа Джаз ХАТА

У котеджу вас чекає альтанка з мангалом, де можна чудово провести вечір з близькими та друзями. У вартість проживання в номері включений смачний сніданок, але при бажанні можна додатково замовити дворазове харчування (заздалегідь). Поблизу є магазинчик і кафе.

Послуги котеджу Jazz XATA: трансфер, інтернет, прання і прасування одягу, парковка, сауна з кімнатою відпочинку.

Чим може здивувати цей лодж? Звичайно ж, наявністю різних музичних інструментів, на яких ви можете пограти. Якщо не вмієте — не проблема, можна взяти уроки музики. Крім цього, ви можете покататися на конях, пограти в настільні ігри, покататися на санчатах / лижах / велосипедах або сходити на екскурсії.

Забронювати онлайн

На даному сайті ви можете забронювати в котеджі Джаз ХАТА стандартний номер, люкс з каміном або лодж цілком. Процедура бронювання здійснюється швидко, з моментальним підтвердженням на вашу електронну пошту.

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Заїзд з 11:00

Від’їзд до 13:00

Скасування бронювання/передплата

Правила відміни броні, а також передоплати залежать від конкретної категорії номера. Щоб дізнатися інформацію, рекомендуємо при виборі номера ознайомитися з умовами бронювання.

Умови розміщення гостей з дітьми та надання спального місця

У готелі дозволено проживання дітей будь-якого віку. Діти до 6 років, які розміщуються на наявних ліжках, проживають БЕЗКОШТОВНО. Додаткові спальні місця не надаються.

Проживання з домашніми тваринами

Розміщення з домашніми тваринами заборонено.

Оплата готівкою

Даний об’єкт розміщення приймає до оплати тільки готівкові кошти.