Без комісії
Без кредитної картки
Миттєве підтвердження бронювання
Фіксована ціна в гривнях

Готель Park Hotel Fomich

 
урочище Вишня 13, Буковель Переглянути карту
Відстань до витягу - 800 метрів
Цена: от 500UAH
Оплата напряму готелю
  • Без комісії
  • Без кредитної карти
  • Миттєве підтвердження броні
  • Фиксована ціна в гривнях

Виберіть дати для перевірки вільних номерів


В мальовничій місцевості курорту Буковель знаходиться дивовижний готель Park Hotel Fomich (Фоміч). Потрапивши в один з його котеджів, туристи опиняться в самому серці Карпат, які наче чекають їх. Це місце користується заслуженою популярністю серед багатьох мандрівників.

Інфраструктура

У ресторані при готелі ParkHotelFomich (Фоміч) в Буковелі подаються різні страви української кухні, а для дітей є спеціальне меню. Покуштувати їх можна прямо на терасі гості також можуть провести час і відпочити в барі, більярдному залі, сауні з невеликим критим басейном і на просторому майданчику з мангалом.

Опис номерів / послуги

Номерів у готелі всього 32 і 2 коттеждей, і вони діляться на:

• Стандарт

• Напівлюкс з балконом

• Напівлюкс без балкона

• Люкс з балконом

• Люкс без балкона

• Котедж на 2 сім’ї

• Котедж на 3 сім’ї

Кожен з них декорований в популярному заміському стилі з елементами дерев’яної обробки. Тут присутні дерев’яні меблі і ряд предметів техніки, включаючи телевізор, сейф та окрему ванну кімнату.

Послуги в готелі надаються стандартні, такі як платний трансфер, доставка їжі і напоїв, прасування одягу, організація екскурсій та інше.

Особливості

Любителям поплавати доведеться за смаком наявність басейну в готелі Фоміч в Буковелі — відкритого, який працює в теплу пору року. У гостей є можливість позасмагати прямо на сонячній терасі в літню пору року. Діти не будуть нудьгувати на чудовій ігровій площадці.

Місцезнаходження

Облаштовані котеджі можна знайти за адресою: село Поляниця, Урочище Вишня, 13, Буковель. Автотраса на горі і лижні спуски — всього в 1,2 км, а автовокзал — в 1 км від готелю.

Бронювання

Забронювати номер в готелі або котедж в ParkHotelFomich в Буковелі ви без зусиль можете на нашому сайті. Щоб отримати житло на будь-який гаманець і смак, необхідно заповнити спеціальну форму, і це займе всього кілька хвилин.


2 thoughts on “Готель Park Hotel Fomich

  1. Марьяна:

    Отдыхали с парнем в Полянице третий раз, последний раз останавливались в отеле ФОМИЧ. Сказать, что отель шикарен – ничего не сказать, здесь все делали, как будто для себя! Номера ооочень уютные, мы забронировали обычный Стандарт, ничего лишнего. Всегда есть горячая вода, очень чисто в номере. Фотографии, которые на этом сайте полностью соответствуют действительности. До этого бронировали через другой сервис, а когда искали, где остановиться в этом году, то я нашла этот сайт – удобно, тут только отели по Буковелю. У нас осенью свадьба и вот есть идея отпраздновать ее в Карпатах, такая мысль появилась, когда узнала, что здесь в Фомиче могут все организовать – от ресторана до развлечений. Ну а вообще, надеюсь, это место станет нашим семейным вариантом отдыха! Спасибо вам, что вы есть!
    Марьяна

  2. Аноним:

    О «Фомиче» узнали в том году, поэтому поездка этим летом была уже спланирована – еще в апреле решили, что приедем именно сюда. Поехали двумя парами, поэтому бронировали люксовые номера, они как раз на 4 человека. Особого восхищения заслуживает ресторан – вкусно и дешево! Пару дней было прохладно, ходили в сауну, остальные дни загорали у бассейна. Еще ездили кататься на лошадях – тут же в отеле все организовывают. В общем, от поездки остались только приятные впечатления! Дай Бог, приедем сюда и в следующем году. Наталья

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Заїзд з 13:00
Виїзд до 11:00


Скасування бронювання / передоплата

Правила відміни броні, а також передоплати залежать від конкретної категорії номера. Щоб дізнатися інформацію, рекомендуємо при виборі номера, ознайомитися з умовами бронювання.


Умови розміщення гостей з дітьми та надання спального місця

У готелі дозволено проживання дітей будь-якого віку. Діти до 6 років, які розміщуються на наявних ліжках, проживають БЕЗКОШТОВНО. При наданні спального місця для дітей або для дорослих додатково стягується 150 UAH з людини за одну ніч. Максимальна кількість додаткових спальних місць — 2. Кількість дитячих ліжечок — 0. Дитячі ліжечка та додаткові ліжка надаються готелем за попереднім запитом. Необхідно узгодження з адміністрацією готелю. Інші додаткові послуги оплачуються окремо під час проживання і автоматичні в загальну вартість не включені.


Проживання з домашніми тваринами

Розміщення з тваринами заборонено.


Картки до оплати, які приймає даний об’єкт розміщення:

Mastercard, Visa