Без комісії
Без кредитної картки
Миттєве підтвердження бронювання
Фіксована ціна в гривнях

Ресторани Буковеля в Карпатах

У цьому огляді ви дізнаєтеся, де смачно поїсти в Буковелі і скільки за це заплатити. Майже в кожному готелі є ресторани з українською і європейською кухнею. «Монблан» в готелі Redisson — найпрестижніший ресторан Буковеля. Його особливість — сніданки за принципом «шведського столу». Відвідувачам пропонують різноманітні страви міжнародної кухні, які готують з якісних місцевих продуктів. З європейської кухні спробуйте фарфале з лососем (250 гривень — 135 гривень). Традиційна їжа не менше різноманітна — борщ з пампушками (40 грн — 75 гривень), деруни, вареники та інше.

вид с ресторана монбланресторан монблан в буковелебуковельрэдисон монбланмонблан буковельмонблан буковельмонблан

«Краєвид» — пропонує гостям відпочити в затишному залі з каміном і смачно поїсти. Усередині заклад оброблено деревом і прикрашене традиційними предметами інтер’єру, що підкреслює місцевий колорит. У ресторані добре пообідати з сім’єю. У меню входять російські та українські страви. Не забудьте вибрати вино. Середній рахунок $ 25- $ 50. Трапеза на відкритій терасі дозволить насолоджуватися місцевою природою.

«Козачок» — Українська домашня кухня. Цікаве оформлення в національному стилі. Кров’янка (100 г близько 80 гривень).

«Kurin» — Найпопулярніші страви: борщ (42 гривні), вареники, деруни. Корчма «Фільварок» об’єднує 6 закладів, стилізованих під старовинне житло Україні. Різноманітні страви національної кухні. Середній чек на двох без спиртного — 600 гривень.

bukovel.com-2014-06-28-37938_5078394447_EHfqVOIWKRjxFatlbaLh98-rb2mbBUE_IHPQ68CdjVQ163755950_g732qLduknyhEvuR5gf1R3raLDKKjmocpCkRt32YN3I43490837_-9i6aZnngLv7rSyJxUIK70kV7T6LalYjLMosI8cCDwM1321ca0516766dac5c4afa208387b225aa9

Паб-ресторан «Кайзер» розташовується на березі річки. Українська та європейська кухня, страви з рожна і мангалу. «Панорамні бари» знаходяться на вершинах трьох гір: Буковель (висота 1127м, підйомник №2); Довга (1372 м, найвища з гір комплексу, підйомник №12); Бабин Погар (1180 м, підйомник №14).

yI2QxJz5R4eY5-trRykNm9K6ZETWuaedQuPDlCdu-fobig192955cdf00e979732207f3e6b382929970e83a549e17000eea5f624f527af4962587

Ресторани — «музеї»

«Гуцульщина» та «Старий млин» — найкращі ресторани в Буковелі по цікавому оформленню інтер’єру. «Гуцульщина». Будівля побудована в гуцульському стилі без цвяхів. Ресторан прикрашений різьбленням по дереву, предметами народного побуту. Рецепти гуцульських та європейських блюд. Розташований поруч з водоспадом і ринком сувенірів. Середня вартість обіду на одну людину 800-1000 гривень. Довге очікування замовлення через наплив туристів. «Старий млин» — самогонна ресторація готелю «Грибова хата». Самогон трьох видів. Музей самогоноваріння. Традиційні страви готуються в дров’яної печі. Борщ в хлібі — 48 гривень.

restoran2caption-4caption-3caption-1caption48_OLE_010613_OLE_00359_OLE_0025

Кафе

Піцерія «Фелічіта» — одне з кращих кафе в Буковелі. Піци, салати, десерти, пасти. Чай і порція лазаньї стоять 96 гривень. Кафе «Кнайпа» — заклад швидкого харчування з традиційною кухнею. Зручно для спортсменів.

Колиби

Найпопулярніші колиби в Буковелі — ресторан «U Mikoli» (традиційні страви; середня ціна на людину — 100-300 грн) і паб-ресторан «Веселий Гуцул» (страви гуцульської кухні, мангал-меню, гриль -меню).

Заклади харчування без «національного колориту»

Veranda Lounge-Zone. Широкий вибір коктейлів, кальянів. Музика від ді-джея. «Фішка» меню — карпатські тапас. Паб «Кухель» запрошує гостей випити смачного пива з м’ясними та рибними стравами, подивитися футбол.

Ресторан «Лакі Бул» вважається одним з найдорожчих ресторанів. Європейська кухня. Порції невеликі. Середній чек — 1000 гривень.

«Занзібар» — заклад знаходиться прямо на території комплексу «Буковель». Увечері сюди поспішають за романтикою, адже столики стоять одразу біля невеликого озера, в якому водиться форель.

Саме форель і є топовою блюдом в ZanziBar. Тут беруть рибу і смажать на розжареному вугіллі. Весь процес можна побачити на власні очі. 15 хвилин смаження і вам до столу на великій тарілці принесуть ще гарячу форель. Візьміть лимон і полийте блюдо соком. І не забудьте про вино. Його тут багато на вибір: італійське, іспанське, грузинське, українське та інші. 100 грамів форелі коштує 27 грн. Середня порція 300 гр.

cb0e1c84167135cf79b3683aed7c54deANT_161430897682_wwSzt-q_leWIqKBX5emNGjhSR6DoNC7IPFYwbxXPkkc85d39225cf7cadd90a4cd3282d2e16d814edd915f4002dfa5b19e0ab04c66652